30 april

Bloesemfestival op Landgoed De Olmenhorst

Landgoed De Olmenhorst en Podium Duycker gaan samenwerken en op 30 april is het eerste evenement wat uit deze samenwerking voortkomt een feit. Het landgoed in Lisserbroek is dan namelijk het decor van het Bloesemfestival. Het eerste evenement in een reeks van drie die aansluit op belangrijke fases in de cyclus van de fruitteelt: de bloesem, de zomerzon en het oogstfeest. Cultuur, muziek en natuur worden hier met elkaar verbonden in de vorm van live muziek en diverse activiteiten voor jong en oud. De entree is gratis en het festival begint om 12:00 uur, het evenement vindt plaats op Landgoed De Olmenhorst.De bloesem is altijd een speciaal moment: een voorbode van alle appelen en peren die in de herfst geplukt gaan worden. Reden temeer voor een lentefestival voor het hele gezin. Tijdens het Bloesemfestival kun je als bezoeker niet alleen van de bloesem genieten, maar ook van live muziek. Het muziek- en activiteitenprogramma vind je verspreid over het landgoed.

Live muziek en activiteiten

Tijdens het Bloesemfestival zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen bezoekers biologische producten van De Olmenhorst proeven, genieten van een verfrissend drankje, binnenlopen bij een workshop of de boomgaard verkennen door middel van een rondleiding. Bezoekers kunnen ook een picknickmand reserveren.

Verschillende lokale en nationale artiesten gaan de dag vullen met muziek. De artiesten die op komen treden zijn: Samba Toure | Okke Punt | Panville | Fly Me To The Moon | Te Loo & Vedettes | Janne Timmer | Meant2B

Diverse gratis activiteiten

Pier K verzorgt een workshop Bloesem schilderen, je kan een haarband of polscorsage met bloemen maken, kinderen worden geschminkt als 'bij', er is een wensboom van Duycker en William Antersijn verzorgt een workshop tai chi. Tegen geringe kosten kan je bij Linea Verde handletteren op servies, bij het zijde-atelier een vriendschapsarmbandje maken van zijde met een bloem van zijde-klei en kan je kaarsen dompelen bij Kaarsenmakerij Willemijn.

Om een schatting te krijgen van het aantal bezoekers en zo het evenement zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen kun je bij Duycker een gratis ticket bestellen. Dit is niet verplicht maar deelnemers maken automatisch kans op een adoptieboom op Landgoed de Olmenhorst en kaarten voor evenementen in podium Duycker. De adoptieboom mag door de winnaar zelf leeggeplukt worden tijdens het oogstseizoen.

Aanvang: 12.00
Einde: 17.00
Locatie: Landgoed De Olmenhorst

Voor meer informatie:
www.olmenhorst.nl
www.duycker.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.