17 april: Plantjesmarkt

Cursussen en workshops op Landgoed Kraaybeekerhof

Landgoed Kraaybeekerhof heeft de komende periode weer een aantal workshops en cursussen in de planning staan. Zo vindt de Plantjesmarkt ook dit jaar weer plaats op 2e Paasdag (17 april). Op het landgoed in Driebergen vind je een breed aanbod van planten en zaden (meer dan 50 soorten van eigen erf). Naast groenteplantjes en kruidenplantjes, is er een ruime keuze van pootaardappelen, vaste planten en verschillende bijendrachtplanten. Landgoed Kraaybeekerhof werkt biodynamisch en is dan ook Demeter-gecertificeerd. Tijdens de markt is er gelegenheid om zelf meegebrachte plantjes te ruilen. Verder verzorgt Theo, de tuinman, rondleidingen over de tuin.

Men is welkom tussen 12:00 en 16:00 uur. Tijdens de markt is de Landgoedwinkel en het restaurant geopend. Het restaurant presenteert een specifiek paasproeverij.In de weken erna staan er diverse workshops en cursussen in de planning. Op 22 april start de korte cursus Biodynamisch imkeren op het landgoed. Op 25 april start dezelfde cursus, maar op De Zonnehorst in Punthorst. Twee weken later, op 5 mei, trapt ook de Studieochtend Verpleegkunde Thuis af, waarbij antroposofisch arts Aart van der Stel een ochtend besteed aan handelingen en toepassingen om thuiszorg te ondersteunen. 14 mei gaan ook de kruidenworkshops weer van start. Een goede maand later, op 13 juni, is de Bijen snuffelochtend. Op 1 juli vindt de studiedag rondom de Ziekte van Lyme plaats.

Tussendoor organiseert Kraaybekerhof op 12 mei een informatiebijeenkomst voor de opleidingen die het aanbiedt, waaronder Natuurvoedingskundige.

Klik hier voor meer informatie over de activiteiten bij Landgoed Kraaybeekerhof.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven