Biowinkel Oxford onderscheiden met Retailer of the Year Award

‘Limited edition’ honing, veganistische Christmas pudding en biologische geurkaarsen, het is allemaal te koop bij Wild Honey aan Magdalen Road in Oxford. De winkel, die in 2014 door songwriter Matt Sage en dansdocent Jessica Howie werd geopend, is verkozen tot beste natuurvoedingswinkel in het Verenigd Koninkrijk en biedt zijn klanten een esoterisch aanbod aan biologische levensmiddelen. Dit jaar werd Wild Honey onderscheiden met de UK Independent Retailer of the Year Award.Ondanks de felle concurrentie vanuit het hele Verenigd Koninkrijk wist de zaak dankzij zijn innovatiekracht de hoogste award in de wacht te slepen. Volgens mede-eigenaar Matt Sage komt het allemaal neer op een passie voor verse producten. “We zijn gedreven in alles wat we doen en we geven echt om onze producten, personeel en klanten. Door onze aandacht voor detail onderscheiden we ons van andere winkels. Mijn partner Jessica en ik vonden dat er in Oxford te weinig aanbod aan gezonde voeding was en besloten daarom in december 2014 een winkel aan Magdalen Road te openen. We hadden geen van beiden ervaring met het runnen van een winkel.”

Nu, twee jaar later, vertelt Sage dat de zaak zo goed loopt dat er in september een tweede winkel in Noord-Oxford wordt geopend. Het winnen van de UK Independent Award is volgens Sage de kers op de biologische taart.

Bron: The Oxford Times

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.