Happy Towels introduceert biologische hamamdoeken

Duurzame doeken ontvangen Turkse onderscheiding

Happy Towels introduceert na de biologische bamboe-doeken nu ook hamamdoeken van biologisch katoen. Klanten van het bedrijf mochten via via sociale media hun favoriete ontwerp voor de nieuwe biodoeken uitkiezen. Het winnende design is vanaf nu verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.


Extra lang

De hamamdoeken kunnen gemakkelijk worden opgevouwen, zijn zacht en drogen snel. De gehele collectie van Happy Towels wordt vervaardigd in Turkije; op kleine schaal door wever Metin en zijn familie. De hamamdoeken zijn 2,10 meter lang en uitgevoerd in opvallende dessins.

Turkse onderscheiding

Cor Sandburg investeert met Happy Towels in de regio waar de hamamdoeken gemaakt worden; van elk verkocht exemplaar gaat twee euro naar het Turkse doel 'Papa Laat Me Naar School Gaan'. Daarmee kunnen meisjes uit arme gezinnen een studiebeurs krijgen om na hun 14e verder te leren. Die inzet van Happy Towels in Turkije blijft niet onopgemerkt; recent ontving Cor van de Vereniging ter Ondersteuning van het Moderne Leven een eervolle onderscheiding die in Turkije de krant haalde.

Voor meer informatie: www.happytowels.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.