Dutch graphic group

Graphic&Mail onthult nieuwe naam en allernieuwste LED-drukpers

Tholen - Graphic&Mail ontstond vanuit de vroegere postkamer en repro-activiteiten van de toenmalige Veiling ZON in Venlo. Inmiddels is de fullservice leverancier van grafische producten de tuinbouwsector al lang ontgroeid. Afgelopen vrijdag vierde Nino Venezia de uitbreiding van haar activiteiten met een nieuwe naam en de introductie van de allernieuwste op LED-technologie gebaseerde drukpers, de eerste geplaatste in de Benelux.De ondernemer is trots op zijn zeskleurige Mark Andy P5-drukpers. "Het was een aanzienlijke investering, maar we willen het verschil maken. We zien onder meer in de AGF-sector nieuwe ontwikkelingen en daar willen we in meegaan. Deze LED-drukpers werkt ozon-neutraal en de inkt is 'food-approved'. Daarmee lopen we op duurzaamheidsgebied helemaal vooraan. Innoveren en het verbeteren van de service is nu eenmaal noodzakelijk om in deze branche staande te blijven."

Een extra reden om de innovatieve printer aan te schaffen, was een hele praktische. "We hebben een aantal aanbestedingen gewonnen en verwachten onze omzet daarmee de komende maanden fors uit te breiden. De afgelopen tijd hebben we voor grote bedragen ons werk uitbesteed bij partners, maar daarvoor ben ik geen ondernemer geworden. Dankzij deze investering kunnen we alles weer zelf produceren. En laat ik je maar gelijk verklappen, we zijn al van plan om een tweede soortgelijke drukpers aan te schaffen!""En dat gaan onze klanten merken, want we kunnen per dag meer orders verwerken en daardoor worden de levertijden aanzienlijk verkort. We willen zo flexibel mogelijk blijven. Als de klant om 12 uur zijn PDF aanlevert, kan hij zomaar aan het eind van de middag zijn etiketten in huis hebben", vertelt Nino, trots. "We zijn bekend geworden om onze etiketten, die we op rol leveren in flinke oplages voor retailers in binnen- en buitenland, maar ook voor steekkaarten, kratkaarten en specials weten onze klanten ons te vinden. We werken op basis van een totaalconcept."

Wie denkt dat hij bij Graphic & Mail de zoveelste account manager aan de lijn krijgt, heeft het goed mis. Naast zijn vrouw Anita die al jaren bij de zaak betrokken is, fungeert zoon Enzo inmiddels al als stand-in voor zijn vader op de locatie in Fresh Park Venlo en zal zoon Gino vanaf juni het aanspreekpunt zijn op de productielocatie in Blerick. "Als familiebedrijf staan we sterk voor de toekomst", besluit Nino.Voor meer informatie:
Nino Venezia
Dutch graphic group
Venrayseweg 114
5928 RH Venlo
T. +31 (0)77 - 399 96 40
F. +31 (0)77 - 399 96 49
info@graphic-mail.nl
www.dutchgraphicgroup.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven