Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alle machines komen tussen de voegen van klinkers"

Milieubewuste terrasreiniger en onkruidborstelmachines

Onkruid verwijderen zonder chemische middelen of het gebruik van drinkwater krijgt steeds meer aandacht. In het assortiment van Stierman De Leeuw, importeur en groothandel van tuin- en parkmachines, zijn meerdere merken onkruidborstelmachines opgenomen. Merken met ieder hun eigen pakket aan mogelijkheden.


AS Motor onkruidborstelmachine


Vooraanstaande merken in onkruidborstelmachines zijn AS-Motor, Limpar en Nimos. Drie merken met een ruim aanbod aan machines, waardoor voor elk oppervlakte en elk biologisch bedrijf een machine beschikbaar is. En alle machines komen tussen de voegen van klinkers, waardoor onkruid ook echt verwijderd wordt. Wanneer een onderneming liever kiest voor het reinigen van bestrating (in plaats van onkruid verwijderen) is het mogelijk om te kiezen voor de terrasreiniger van Terrazza. Ook voor dit merk is Stierman De Leeuw de importeur voor Nederland.

Verschillende modellen zijn geschikt voor het 'boerenerf', de kwekerij of het buitengebied. Daarnaast kan gekozen worden voor machines die instelbaar zijn, waardoor dicht langs muren geborsteld kan worden, instelbaar toerental, de optie van een opvangbak, verschillende werkbreedtes en wel of niet hydraulisch aangedreven.


Nimos onkruidborstelmachine

De machines zijn alleen verkrijgbaar via de lokale of regionale dealer en niet via Stierman De Leeuw. Advies in machinekeuze kan uiteraard ook altijd via de groothandel/importeur.

Voor meer informatie: www.stiermandeleeuw.nl
Publicatiedatum: