'Lekker met Minder Suiker' actieweken

Ekoplaza en Diabetesfonds gaan suiker te lijf

Met een gedeelde missie op gezond leven en met een focus op minder suiker, hebben Ekoplaza en het Diabetes Fonds een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het Diabetes Fonds stelt dat Nederlanders gemiddeld genomen 1,5 tot 2 keer teveel suiker binnenkrijgen. Hoewel de bewustwording rondom dit thema steeds groter wordt, vinden mensen het doorgaans moeilijk om een eerste stap richting minder suiker te zetten. Om die reden zijn Ekoplaza en Diabetesfonds een gezamenlijke campagne gestart om consumenten te ondersteunen met het maken van een suikerbewuste keuze.

Lekker met Minder Suiker Actieweken

In de campagne wordt de consument verleid met gezonde in plaats van ongezonde keuzes. Minder suiker hoeft niet minder lekker te betekenen, is daarbij het uitgangspunt. "Ekoplaza kan als geen ander een bewust alternatief bieden", stelt het Diabetesfonds.

Eind deze maand starten de 'Lekker met minder suiker' actieweken bij Ekoplaza. Met recepten, weetjes over suiker, praktische tips en korting op gezonde producten, wordt de consument bewust gemaakt van alternatieven met minder suiker.

Naast het voorkomen van diabetes type 2 door het stimuleren van een gezonde leefstijl met minder suiker, financiert Ekoplaza onderzoek naar genezing. Dankzij onderzoek komen er steeds betere behandelingen voor diabetes en complicaties. Ook komt genezing hierdoor steeds dichterbij.

Voor meer informatie:
info@ekoplaza.nl
info@diabetesfonds.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.