Wordt Broodje Bewust 'Leerbedrijf van het jaar' op Friesland College?

Op het Friesland College is momenteel een verkiezing gaande voor 'Leerbedrijf van het jaar'. Eén van de genomineerde bedrijven is Broodje Bewust, een biologische lunchroom in Leeuwarden.

Praktijkgestuurd leren is leidend in het Friesland College. Studenten zijn dan ook veel 'buiten de deur' in praktijkroute en stage. Waar gaat dat geweldig? Worden stagiairs als medewerker gezien? Krijgen ze serieuze werkzaamheden? Waar is de begeleiding perfect? De winnaar van de verkiezing kan doorgaan naar de landelijke verkiezing tot beste Leerbedrijf in november 2017.

Broodje Bewust
Reden nominatie: "Broodje Bewust is een leerbedrijf voor de opleiding Fastservice & Catering. Fabian is een betrokken opleider en heeft speciaal voor de doelgroep niveau 2 een leermeester aangenomen om nog beter de studenten te begeleiden. Broodje Bewust is 'Biologisch, Natuurlijk en Lokaal' en sluit prima aan bij de opleiding!"

Eigen motivatie: Broodje Bewust; dé biologische lunchroom van Leeuwarden, waar stagiairs met vakkundige ondersteuning worden opgeleid en veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren.

Klik hier
voor de andere genomineerden (Design Fabriek, Leerbedrijf Jonge Helden, Meriant Herema State, 2018 DO IT!).

Voor meer informatie: www.frieslandcollege.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.