Op het Friesland College is momenteel een verkiezing gaande voor 'Leerbedrijf van het jaar'. Eén van de genomineerde bedrijven is Broodje Bewust, een biologische lunchroom in Leeuwarden.
Praktijkgestuurd leren is leidend in het Friesland College. Studenten zijn dan ook veel 'buiten de deur' in praktijkroute en stage. Waar gaat dat geweldig? Worden stagiairs als medewerker gezien? Krijgen ze serieuze werkzaamheden? Waar is de begeleiding perfect? De winnaar van de verkiezing kan doorgaan naar de landelijke verkiezing tot beste Leerbedrijf in november 2017.
Broodje Bewust
Reden nominatie: "Broodje Bewust is een leerbedrijf voor de opleiding Fastservice & Catering. Fabian is een betrokken opleider en heeft speciaal voor de doelgroep niveau 2 een leermeester aangenomen om nog beter de studenten te begeleiden. Broodje Bewust is 'Biologisch, Natuurlijk en Lokaal' en sluit prima aan bij de opleiding!"
Eigen motivatie: Broodje Bewust; dé biologische lunchroom van Leeuwarden, waar stagiairs met vakkundige ondersteuning worden opgeleid en veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren.
Klik hier voor de andere genomineerden (Design Fabriek, Leerbedrijf Jonge Helden, Meriant Herema State, 2018 DO IT!).
Voor meer informatie: www.frieslandcollege.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- De Speld steekt de draak met biologisch
- Honderden bezoekers voor BioVelddag
- Skal constateerde in 2021 geen enkele non-conformiteit bij 67% van de gecertificeerde bedrijven
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- Is de consument bereid meer te betalen voor zuivel van melkveehouders die de kalfjes bij de koe houden?
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant