"Winkelier Bas Sengers: "Klantenaantallen fors hoger dan normaal"

Geslaagd Lentefeest bij Natuurwinkel

Tholen - De afgelopen dagen stonden bij Natuurwinkel in het teken van het Lentefeest. De klanten konden op vrijdag en zaterdag (en in bepaalde winkels ook op zondag) volop genieten van proeverijen en profiteren van verschillende mooie aanbiedingen. Zo ook bij Natuurwinkel Emiclaer in Amersfoort. Winkelier Bas Sengers vertelt dat de actie voornamelijk gericht is op het verwennen van de vaste klanten. "Het was een erg geslaagd feest. Zo lagen de klantenaantallen fors hoger dan normaal", aldus Bas.


Een marktkraam buiten bij Natuurwinkel Reeuwijk, rechts manden met de 12 actieproducten.

Bas: "Het evenement is van tevoren goed aangekondigd. Zo hebben we onder meer in de anderhalve week voorafgaand aan het Lentefeest flyers uitgedeeld aan onze klanten. Daar stonden 12 leuke acties in, variërend van houdbare artikelen, vers en tot brood. Deze aantrekkelijke acties hebben een heleboel klanten gemotiveerd om onze winkel het afgelopen weekend nogmaals te bezoeken. Een groot deel van de klanten kwam speciaal voor de acties."


Een klant bij Natuurwinkel Drachten is tevreden over wat hij proeft.

De winkel was helemaal versierd in lentesfeer. "Denk hierbij aan potjes met bloembolletjes, paastakken en dergelijke. En ook wat betreft het weer kon het eigenlijk niet beter." Er hing een groot spandoek aan de gevel. "Daardoor zagen we veel mensen naar binnen kijken om te zien wat er aan de hand was." Toch verwacht Bas niet dat het Lentefeest heel veel nieuwe klanten opgeleverd heeft. "Bij een evenement als dit gaat het name om het verwennen van onze bestaande klanten. Dat verdienen ze ook."Er waren veel proeverijen in de winkel te vinden tijdens het Lentefeest. "We lieten onze klanten proeven van de Jonker Landgoed-kaas en op de AGF-afdeling boden we stukjes komkommer en appel aan. Ook kon men proeven van de vruchtensap van Ekoland en de kikkererwtenchips van De Rit." De laatstgenoemde is volgens Bas één van de beste productintroducties van 2016 geweest. "Dit is een grote hit en dit product heeft heel veel winkels extra omzet opgeleverd. De zakjes zijn alleen zo klein, maar daardoor komen de klanten wel snel weer een nieuwe zak halen."


Proeven van de Rocky Red vruchtensap.

Bas kijkt al met al met een goed gevoel terug op het Lentefeest. "Het was een heel positief evenement. Op zaterdagmiddag waren twee actie-artikelen zelfs al op. Daarom hebben we voor vandaag de Ekoland havermout en kikkererwtenchips paprika nog extra ingekocht. Deze producten zijn vandaag nog voor de actieprijs beschikbaar. Zo doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden."


Lente bij Natuurwinkel Emiclaer.

Voor meer informatie: www.natuurwinkel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.