Verkrijgbaar bij Yaviva

Verzorgende gezichtsoliën Oils of Heaven nu ook in Nederland

Eco cosmetica groothandel Yaviva voegt een nieuw product toe aan haar portefeuille. Oils of Heaven: een merk met verzorgende gezichtsoliën. Yaviva is exclusief importeur en distributeur van dit product.

 

De ingrediënten van Oils of Heaven komen van ver. Het begon allemaal met de cacay olie. Deze olie komt uit Colombia en bevat maar liefst 50 procent meer vitamine E en tweemaal de hoeveelheid linolzuur dan arganolie.

Oils of Heaven streeft ernaar om met de productie van de oliën de kleine, lokale leveranciers op een eerlijke manier te helpen. Zo worden vrouwen geholpen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de gemeenschap.

De Oils of Heaven zijn verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi, in vijf soorten: cacay olie, arganolie, baobab olie, rosehip olie en moringa olie. De Natural Cacay Anti-Aging Face Oil gaat huidveroudering tegen, de Baobab Rejuvenating Face Oil is juist weer geschikt voor de gevoelig huid en voor huid met eczeem en psoriasis en kun je de Organic Rosehip Cell-Regenerating Face Oil gebruiken in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

De oliën zijn 100% natuurlijk en verpakt in een kleurrijke glazen fles. De verkoopprijs bedraagt 25,95 tot 51,95 euro voor een fles van 30 ml.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.