Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Proeft van Kamper Terp kaas

Burgemeester aan het ontbijt bij Erf 1

Tholen - Op Erf 1 zijn ze de dag afgelopen dinsdagochtend extra goed begonnen. Bij het ontbijt kregen ze namelijk gezelschap van Bort Koelewijn, de burgemeester van Kampen. "We hebben hem laten proeven van onze biologische kaas die we binnenkort op de markt gaan brengen", vertelt Irene Bruins.

Irene heeft de burgemeester zelf via social media benaderd. "We hebben geluk met een heel toegankelijke burgemeester en hij ging dan ook graag in op onze uitnodiging. We hebben ter ere van de introductie van onze kaas hem een 'Bortje' kaas voorgeschoteld." Op de foto rechts zie je Klaas-Jan en Irene van Erf 1 en in het midden Bort Koelwijn (de foto is gemaakt door Teunie Rijfkogel).

Irene is de afgelopen twee jaar bezig geweest met de ontwikkeling van de Kamper Terp kaas. "Ik heb in die tijd echt zelf leren kaas maken. Dit hele avontuur is mogelijk gemaakt dankzij een crowdfundingactie. De crowdfunders halen nu trouw hun kaas op en na het horen van hun positieve reacties hebben we besloten om de markt op te gaan zoeken met onze Kamper Terp kaas."

Voor meer informatie:

Irene Bruins
Erf 1
Mandjeswaardweg 6
8267 AW Kampen
06 19818801
0383 446204
irene@erf1.nl
www.erf1.nl