Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viermaal in februari

(H)eerlijke kookworkshops in Zeist

Hoe kun je (h)eerlijk bakken met natuurlijk zoet, dus zonder geraffineerde witte suiker? En hoe zet je een lekkere, gezonde en volwaardige vegetarische maaltijd op tafel? Natuurvoedingskundigen Ellemiek Peek en Marie-Jeanne Bisscheroux uit Zeist verzorgen kookworkshops over deze thema's.

Bakken met natuurlijk zoet

In de kookworkshop (H)eerlijk bakken met natuurlijk zoet krijgen deelnemers uitleg over natuurlijke zoetstoffen en bakingrediënten. Daarna gaan ze zelf aan de slag in de keuken. Afsluitend kunnen zij de klaargemaakte lekkernijen proeven. Deze workshops vinden onder andere plaats in januari. Er zijn nog plekken op 25 januari.

Vegetarisch in balans

Steeds meer mensen willen (vaker) vegetarisch eten, maar weten niet goed hoe een goede vegetarische maaltijd te bereiden. En of dat voor kinderen en pubers ook verantwoord is. In de kookworkshop Vegetarisch in balans maken deelnemers kennis met allerlei granen, peulvruchten en andere natuurlijke ingrediënten. Aan de hand van de vega-checklist leren zij hoe een volwaardige vegetarische maaltijd eruit ziet. Workshops vinden plaats op 8, 11, 15 en 18 februari.

Luchtige theorie

De natuurvoedingskundigen Ellemiek Peek en Marie-Jeanne Bisscheroux organiseren de kookworkshops in Zeist, met luchtige theorie en uitgebalanceerde recepten met biologische en volwaardige ingrediënten. Iedereen gaat naar huis met recepten gebundeld in een kookschrift.

Voor meer informatie en aanmelding: www.ellemiekpeek.nl/agenda
Publicatiedatum: