Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 februari 2017

Inspiratiebijeenkomst omschakeling melkveehouders

Triodos Bank organiseert een inspiratiebijeenkomst voor melkveehouders die overwegen over te schakelen op biologisch op vrijdag 10 februari.

Biologisch steeds meer in trek

De melkveesector is volop in beweging. Steeds meer consumenten kiezen voor biologische zuivel. En steeds meer melkveehouders overwegen om te schakelen naar biologisch. Wat komt hier allemaal bij kijken? Wat zijn redenen en motivaties? Wat zijn de verwachtingen van de markt en wat betekent dit financieel gezien?

Inspiratiebijeenkomst ‘omschakelen met melkvee’

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de inspiratiebijenkomst 'omschakelen met melkvee. Dit evenement wordt gehouden op vrijdag 10 februari 2017 op het hoofdkantoor van de Triodos Bank in Zeist aan de Nieuweroordweg 1. Het programma start om 10.30 en eindigt met een lunch rond 12.30 uur. In het programma is volop ruimte om met verschillende marktpartijen en andere aanwezige melkveehouders in gesprek te gaan en kennis en ervaringen met elkaar te delen. Vanuit DLV Advies is specialist biologische landbouw Edith Finke aanwezig.


Interesse? Klik hier om u aan te melden.

Voor meer informatie:
Edith Finke
06 26 51 87 04
www.triodos.nl
Publicatiedatum: