"Bijenhuis gaat verder als "Bijenhuis B.V. i.o."

In 2017 bestaat imkerij de Traay 40 jaar. Vanaf januari zal de Traay een actieve rol spelen bij de voortzetting van het Bijenhuis Wageningen. Beide partijen zijn verheugd met deze overeenkomst, waarbij de functie van het gebouw aan de Grintweg te Wageningen, die in 1971 door de leden van de Nederlandse Bijenhouders Vereniging is opgericht, behouden blijft. Daarnaast zal gewerkt worden aan een uitbreiding van het assortiment en wordt de webwinkel vernieuwd.De naam 'Bijenhuis' blijft als vertrouwd merk bestaan. Vanaf 1 januari zal het Bijenhuis verder gaan onder de naam het Bijenhuis BV i.o. (imkerij de Traay). Het Bijenhuis BV i.o. wordt gevormd door drie ervaren imkers: Wouter Vuijk van de Traay (50 jaar imker), Conny Gensen (25 jaar imker) en Jan van den Berg Jeths (10 jaar imker).

Nederlandse honing

Vanuit het Bijenhuis zal er actief promotie voor Nederlands honing gaan plaatsvinden. Wouter Vuijk levert zelf nog altijd zijn eigen polder,- en heidehoning aan Imkerij de Traay. Daarnaast heeft de samenwerking met imkers uit Nederland geleid tot een assortiment onder de naam Wouter's streekhoning: honing van imkers uit Nederland en gecertificeerd biologische honing uit de grensstreek.

Het bijenhuis blijft de centrale ontmoetingsplek voor imkerend Nederland en zal zich verder professionaliseren op het gebied van kwaliteit, wetgeving, delen van kennis en ervaring.

Voor meer informatie: www.detraay.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven