Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontdekpakket Rio Rosa Mosqueta geïnspireerd door de Andes

Je hoeft niet naar de Andes af te reizen om kennis te maken met huidverzorgingslijn van Rio Rosa Mosqueta. Hun Discovery Set bestaat uit een gezichtsreiniger, de dag- en nachtcrème en een flesje pure rozenbottelolie. Aan de basis van deze lijn liggen plantaardige ingrediënten uit de Zuid-Amerikaanse jungle, waaronder een roos die wel bekend staat als het schoonheidsgeheim van de Andes: de Rosa Mosqueta roos.
Niet alleen op het gebied van voeding neemt de vraag naar biologisch toe.



Schoonmaken

Op een schone huid heeft een verzorgend product het meeste effect. Deze milde, plantaardige reiniger maakt de huid schoon, lost make-up op, verwijdert vuil en overtollig talg en zorgt tevens voor voeding van de huid. Pure Chileense rozenbottelolie krijgt hierbij hulp van avocado, Shea Butter en de mild hydraterende en voedende Babassu uit de regenwouden van Brazilië. Sacha Inchi uit Peru is een bron van vetzuren (Omega-3, -6 en -9) en antioxidanten. Dit natuurlijke plantenextract dringt gemakkelijk de huid binnen, waardoor het goed hydrateert. Aloë Vera tenslotte werkt eveneens hydraterend, verzacht daarnaast de huid en stimuleert de celgroei. De unieke eigenschappen van deze bijzondere ingrediënten maken deze reiniger zonder parfum of synthetische stoffen, geschikt voor zowel de droge als de vette huid.

De huid vernieuwen

De Rosa Mosqueta, een wilde roos die hoog in de Chileense Andes groeit, is een bloem met rozenbottels met essentiële vetzuren en retinolzuur, biologische bouwstenen die de huid herstellen en verjongen. Rio Rosa Mosqueta, pure olie uit de rozenbottels, heeft effect op rimpels, pigmentvlekken en striae die daarmee minder zichtbaar worden. Het product stelt littekens te kunnen vervagen.

 

Hydrateren en beschermen

De gezichtscrème beschermt de huid overdag tegen UVA-zonnestralen. Dit gebeurt niet met een synthetisch zonnefilter, maar met Rode Alg. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen vroegtijdige veroudering. De crème voedt en herstelt de huid tijdens de slaap en kan dus zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. De
ingrediënten bestaan uit rozenbottelolie, Shea Butter dat beschermt tegen uitdrogen en Calendula dat de huid kalmeert en voller maakt. Kokosnoot tenslotte beschermt tegen microbiële infecties en staat bekend om de anti-aging eigenschappen. Zeer geschikt om in combinatie met de olie te gebruiken. De producten zijn zacht voor de huid, waardoor ze te gebruiken zijn voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

Prijs en verkrijgbaarheid

Rio Rosa Mosqueta is verkrijgbaar bij de betere drogist, gezondheidswinkel, natuur(voedings)winkel en in diverse online shops. De Discovery Set bestaat uit een miniformaat gezichtsreiniger (20 ml), rozenbottelolie (5 ml) en een dag- en nachtcrème (20 ml) en kost 12,95 euro.

Voor meer informatie: www.riorosa.nl
Publicatiedatum: