Genieten
De kok is geen onbekende in de winkel van Overesch. Al eerder kookte Paul er met biologische producten en bewees hij dat heerlijk niet al te ingewikkeld hoeft te zijn."We krijgen altijd enthousiaste reacties van klanten wanneer Paul hier kookt", vertelt Jan Overesch. "Daarom hebben we hem, met het oog op alle feestdagen, opnieuw uitgenodigd". Zo kan iedereen die eens iets anders wil dan rollade of gourmetten volop inspiratie opdoen. Wat te denken van gewokte appelen met Boerenjongens, vanilleroomijs en amandelen? De kok bedacht speciaal voor deze gelegenheid nieuwe gerechten. Paul: "Dat wordt weer proeven, ruiken, beleven in een sfeervolle omgeving. En alle, eenvoudige, recepten krijgt men er ook meteen bij". Bovendien geeft hij ook tips. Over wijn-spijs combinaties, ingrediënten en kooktechnieken bijvoorbeeld. En terwijl de groten genieten van alle hapjes, kunnen kinderen hun eigen broodje bakken bij het kampvuur, op het springkussen en de speeltoestellen spelen of een kijkje nemen bij de varkens.
Poffertjes
Tijdens de drukke winkeldagen vlak voor Kerst wordt bij Overesch Ecologische Landbouw aan de jongsten gedacht. Op 23 en 24 december wordt de hele dag voor hen poffertjes gebakken. Iedereen kan op die dagen op zijn gemak boodschappen doen en rondkijken in de biologische winkel. Of bijvoorbeeld een kerstpakket uitzoeken of zelf samenstellen. Er zijn verschillende thema's zoals Italiaans, Jong, Streek of Zoet.Voor meer informatie:
Overesch Ecologische Landbouw
Hondemotsweg
8101 NJ Raalte
info@overesch.nl
www.overesch.nl