Inpsiratie voor de feestdagen, zaterdag 10 december

Feestelijke proeverij bij Overesch met Paul Herbrink

Zuurkoolsalade met appel. Balinese speklapjes. Perenbavarois in cake gehuld. Deze en andere feestgerechten kunnen bezoekers zelf proeven bij Overesch Ecologische Landbouw. Op zaterdag 10 december biedt kok Paul Herbrink van 10.30 tot 16.30 uur inspiratie voor de komende feestdagen.Genieten

De kok is geen onbekende in de winkel van Overesch. Al eerder kookte Paul er met biologische producten en bewees hij dat heerlijk niet al te ingewikkeld hoeft te zijn.
"We krijgen altijd enthousiaste reacties van klanten wanneer Paul hier kookt", vertelt Jan Overesch. "Daarom hebben we hem, met het oog op alle feestdagen, opnieuw uitgenodigd". Zo kan iedereen die eens iets anders wil dan rollade of gourmetten volop inspiratie opdoen. Wat te denken van gewokte appelen met Boerenjongens, vanilleroomijs en amandelen? De kok bedacht speciaal voor deze gelegenheid nieuwe gerechten. Paul: "Dat wordt weer proeven, ruiken, beleven in een sfeervolle omgeving. En alle, eenvoudige, recepten krijgt men er ook meteen bij". Bovendien geeft hij ook tips. Over wijn-spijs combinaties, ingredi├źnten en kooktechnieken bijvoorbeeld. En terwijl de groten genieten van alle hapjes, kunnen kinderen hun eigen broodje bakken bij het kampvuur, op het springkussen en de speeltoestellen spelen of een kijkje nemen bij de varkens.

Poffertjes

Tijdens de drukke winkeldagen vlak voor Kerst wordt bij Overesch Ecologische Landbouw aan de jongsten gedacht. Op 23 en 24 december wordt de hele dag voor hen poffertjes gebakken. Iedereen kan op die dagen op zijn gemak boodschappen doen en rondkijken in de biologische winkel. Of bijvoorbeeld een kerstpakket uitzoeken of zelf samenstellen. Er zijn verschillende thema's zoals Italiaans, Jong, Streek of Zoet.

Voor meer informatie:
Overesch Ecologische Landbouw
Hondemotsweg
8101 NJ Raalte
info@overesch.nl
www.overesch.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.