"Spanje land met enorm groeipotentieel"

Wessanen neemt Biogran over

Wessanen en Nazca hebben een overeenstemming bereikt over de overname van het Spaanse Biogran. Daarmee is een som van 67 miljoen euro gemoeid. Biogran heeft in de afgelopen jaren sterke groei doorgemaakt in zowel gezonde voeding als de handel in groenten in Spanje. Zo bezit Biogran de goedlopende biologische labels 'El Granero' en 'Ecocesta'. Tot hun assortiment behoren ontbijtgranen en rijstwafels.

"De overname van Biogran verbreedt onze geografische voetafdruk. Het is wederom een stap dichterbij onze visie om Europese marktleider in biologische en duurzame voeding te worden. We zijn opgetogen Biogran te verwelkomen. Biogran geeft ons toegang tot een land met een enorm groeipotentieel binnen de Europese bio-sector. De Spaanse bio-sector groeit de laatste jaren met dubbele cijfers", aldus Christophe Barnouin, directeur van Wessanen.

Voor meer informatie: www.wessanen.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.