Dit weekend van start

Veganistische beurs VegFestNL in Jaarbeurs Utrecht

VegFestNL, een veganistische lifestylebeurs met congres, vindt op 3 en 4 december plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ongeveer 70 standhouders presenteren producten waarin de hele veganistische lifestyle te vinden is. Ook qua sprekers zal er een vol en gevarieerd programma zijn. Alle aspecten van de vegan lifestyle worden belicht door ruim 30 sprekers. Bovendien is er muziek, een vegan pubquiz en een kinderprogramma."We hebben nog nooit zoveel veganistische sprekers bij elkaar gehad in één congres. Allemaal verschillende disciplines, en heel veel wetenschappers. De vegan lifestyle is geen trend, het is blijvend en groeiend", aldus organisator Christine Burgemeester (Vegetafel).

VegFestNL kent dit jaar zijn derde editie en bezoekers zijn welkom op zaterdagavond 3 december van 19.00 tot 22.30 en op zondag 4 december van 11.00 tot 20.00. Er is een mode- annex kledingplein waar je van onderbroek tot schoenen terecht kunt. Een zaal waar je van alles kunt vinden om direct te eten, maar ook om mee naar huis te nemen. En er is nog veel meer, bijvoorbeeld ouderenhuisvesting, reisbureau, cadeautjes, supermarkt, goede doelen, make-up, energie en dergelijke. Zo ook het symposium van Sea First Nederland, dat dieper ingaat op de relatie tussen veganisme en de oceaan.

Ook dit jaar zullen de Vegan Awards worden uitgereikt op het hoofdpodium van VegFestNL. "Een vegan lifestyle is al lang geen uitzondering meer. Steeds meer mensen kiezen voor een volledig plantaardig dieet en ondernemers spelen hier op in. Er komen ieder jaar weer mooie nieuwe merken bij. Op VegFestNL kan je kennismaken met deze ondernemers en hun producten", aldus Alex Blanker (Directeur Vega-Life).

Voor meer informatie: www.vegfest.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.