Yaviva exclusief importeur van Charwhite

Witte tanden... op basis van zwarte koolstof?

Het lijkt nogal tegenstrijdig: stralend witte tanden zónder toepassing van chemische middelen. Charwhite bewijst het tegendeel. Het product is natuurlijk, veganistisch en niet schadelijk voor je tanden. Yaviva, distributeur van natuurlijke en biologische cosmetica, is exclusief importeur van dit merk.100% natuurlijk witte tanden

Je gebit is als een visitekaartje. Veel mensen hebben echter last van verkleuring of vlekken op de tanden. Deze konden tot voor kort uitsluitend verholpen worden met chemische bleekmiddelen die ook veel nadelen en risico's met zich meebrengen. Charwhite pakt het anders aan. Het whitening poeder is veganistisch en gaat uit van de kracht van plantaardige ingrediënten. Dat is duurzaam voor het milieu en veel gezonder voor de tanden.

Charwhite Natural Teeth Whitening Powder

Charwhite neemt 100% natuurlijk erg serieus. Er worden geen giftige, synthetische of genetisch gemodificeerde ingrediënten gebruikt. 'Wie mooi wil zijn moet pijn lijden' gaat niet op. Chemicaliën in conventionele bleekmiddelen leiden dikwijls tot overgevoeligheid aan de tanden. Die vlieger gaat niet op bij Charwhite.

Meer dan alleen witte tanden

Met elke Charwhite die verkocht wordt, wordt een vicieuze cirkel van armoede van een gezin doorbroken. Kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water.

Charwhite is onder meer verkrijgbaar bij Shizo en SoloBioMooi. De adviesverkoopprijs bedraagt 34,95 euro voor een potje, dat poeder bevat voor ongeveer 150 poetsbeurten.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven