Uit eten tijdens het boodschappen doen

Odin en Spirit openen biologische hotspot in Amsterdam

Op zaterdag 10 december viert Amsterdam de opening van een nieuw eetwalhalla. Biologische supermarkt Odin en vegetarisch restaurant Spirit openen gezamenlijk een 1000m2 grote en 100 procent biologische supermarkt en horecagelegenheid ineen. Tijdens het boodschappen doen kan men ter plekke een vers bereid ontbijt, lunch of diner opscheppen. Er is keuze uit 50 vegetarische gerechten. Vanaf 2 december zijn beiden zeven dagen per week geopend.

Tien jaar geleden opende de familie Saat in Rotterdam een eerste biologisch en vegetarisch restaurant: Spirit. Nu is de tijd rijp voor Amsterdam. Samen met coöperatieve biologische supermarkt Odin, openen ze een biologische hotspot in Oost, waar je uit eten kunt tijdens het boodschappen doen en vice versa.

"We hebben de samenwerking met Spirit opgezocht omdat we allebei al heel lang vanuit gelijke idealen werken: eerlijk zaken doen, duurzame doelstellingen en respect voor mens en dier. Allebei vernieuwen we met visie en plezier ons vakgebied. Onze partner Spirit weet hoe je zonder concessies een uitgebreid en verrukkelijk vega-buffet bereidt. En bij ons kunnen bezoekers hun koelkast vullen met goed eten, waar ook de boer beter van wordt. Win-win!", aldus Merle Koomans van Odin.

Openingsfeest 10 december

Odin en Spirit nodigen alle Amsterdammers, jong en oud, vegan, vleeseter, singles, stellen en families uit om op 10 december van 10:00 tot 17:00 uur de opening van Odin en Spirit bij te wonen. Iedereen mag langskomen om te proeven, inspiratie op te doen voor de feestdagen of gewoon om te ontbijten. Er zijn die dag allerlei proeverijen, meet-en-greets met de smaakmakers achter de biologische producten en feestelijke aanbiedingen. Odin en Spirit vind je op de Czaar Peterstraat 2a en 2b in Amsterdam.

Voor meer informatie:
www.odin.nl
www.spiritrestaurants.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.