Vine to Wine neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Het Financieele Dagblad beloont de snelst groeiende bedrijven van Nederland elk jaar met een FD Gazellen Award. Eerder deze maand werden de Awards feestelijk uitgereikt aan de FD Gazellen uit de regio Midden- en Oost-Nederland. Ook Eveline Scheren van Vine to Wine mocht een FD Gazelle Award in ontvangst nemen.


Fotocredits: www.popupportraits.nl

"Groeien doe je niet alleen, daar dragen velen aan bij", aldus Eveline. "Vine to Wine dankt de groei onder andere aan de wijnboeren die hun wijnen aan Vine to Wine hebben toevertrouwd voor de Nederlandse markt. En aan haar klanten uiteraard. Restaurants die biowijnen schenken om een stukje duurzamer bezig te zijn. Wijnwinkels die ruim baan geven aan biologische wijnen. En last but not least particulieren die van een goed glas wijn houden en bewust hebben gekozen voor biologische wijn."

Vine to Wine, opgericht in 2010, is gespecialiseerd in biologische wijnen en levert aan horeca en (wijn)winkels en via www.biowijnclub.nl aan particulieren. Het assortiment beslaat inmiddels ruim 100 wijnen.

Voor meer informatie: www.vinetowine.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.