Natudis biedt klanten partnermagazine 'Van Oorsprong'

Afgelopen week heeft Natudis al haar klanten het eerste nummer Van Oorsprong toegestuurd. Met dit partnermagazine wil Natudis haar klanten trends, motivaties, achtergrondverhalen, successen en informatie delen. Met deze vakinformatie wil Natudis zowel de ondernemer als de medewerkers inspireren met als doel consumenten beter te woord kunnen staan, zodat klanten van Natudis zich als specialist in natuurvoeding beter kunnen onderscheiden ten opzichte van de andere kanalen.

 
 

Reacties ondernemers

In het eerste nummer biedt Natudis onder andere een kijkje in de keuken van De Eenhoorn, een Hollands bedrijf met een passie voor biologisch. Ook wordt er aandacht besteed aan hoe social media commercieel kan worden ingezet en is er een verslag van het jaarlijkse event van Natudis en Kroon. De eerste reactie van ondernemers zijn positief: "Wat een leuke manier om informatie te delen"; "Het blad geeft achtergrondinformatie en het is actueel, een fijne combinatie."

Van Oorsprong

Het woord 'oorsprong' refereert aan de natuurlijke en biologische producten die Natudis in haar assortiment heeft. Het slaat ook een bruggetje naar de oorsprong van Natudis zelf. Dit jaar is het namelijk 35 jaar geleden dat het bedrijf werd opgericht door Fred van Bruxvoort. Zijn kijk op natuurvoeding vormt nog steeds de basis binnen Natudis. Het blad verschijnt 4 keer per jaar. Het volgende nummer zal medio februari uitkomen.

Voor meer informatie: www.natudis.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven