Nieuwe peulvruchtenpasta's van Your Organic Nature

Pasta wordt over het algemeen gemaakt van (durum) tarwe. Deze graansoort komt veel in onze voeding terug en is niet geschikt voor mensen met een glutenallergie of –intolerantie. Steeds vaker is de consument dan ook op zoek naar alternatieven met minder (of geen) tarwe, óók in het pastaschap.Nieuwe peulvruchtenpasta's van Your Organic Nature

Your Organic Nature bevat een groot aantal basisproducten maar voegt ook regelmatig nieuwe innovatieve pro­ducten toe die uitstekend in een gezonde leefstijl passen. Het feit dat de reeks peulvruchtenpasta's met 3 nieuwe varianten wordt uitgebreid is hier het bewijs van. Hiermee speelt het merk verder in op de toenemende vraag naar alternatieve pasta soorten.

De nieuwe pasta's hebben een korte ingrediëntenlijst. Ze bevatten geen tarwe, zijn 'single-ingrediënt, glutenvrij en rijk aan eiwitten en vezels. Door een korte kooktijd (maximaal 4 minuten) zet de consument binnen een mum van tijd een gezonde pasta op tafel. De linzen mix pasta kan overigens wel sporen van gluten bevatten.

Gezien het succes van de rode linzen pasta (qua verkoopaantallen en vanwege de nominatie voor het favoriete bio product van 2016) verwacht Udea veel omloopsnelheid binnen deze productgroep.

De nieuwe pasta's hebben de volgende artikelnummers:
  • 91764: Kikkererwten pasta
  • 91765: Linzen mix pasta
  • 91757: Spliterwtenpasta
  • 91749: Rode linzen pasta
Voor meer informatie:
www.udea.nl
0413-256700

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.