Inschrijving Favoriete Bioproduct 2017 van start

De inschrijving voor de verkiezing van het 'Favoriete bioproduct' is gestart. Tot en met 12 december kunnen producenten die deelnemen aan de Bio-beurs 2017 hun nieuwe producten aanmelden voor deze verkiezing. Bezoekers van de Bio-beurs kiezen uit deze selectie hun favoriet voor 2017.

De winnaars mogen zich 'favoriet bioproduct 2017' noemen. Dit genereert – naast de eer - veel publiciteit. Met deze verkiezing bieden Bionext, BioNederland en de Bio-beurs een podium voor productinnovatie in de biologische sector. Op de Bio-beurs in januari worden de nieuwe producten en productinnovaties professioneel gepresenteerd in een eregalerij.

Een product is nieuw als het op de markt geïntroduceerd is sinds de vorige Bio-beurs in 2016, of gelanceerd wordt op de aankomende Bio-beurs. Het kan hierbij gaan om een volledig nieuw product, een nieuwe presentatie zoals een geheel vernieuwde verpakking of een nieuwe toepassing van een bestaand product.

Voorzitter Jan Groen van BioNederland, Vereniging van Biologische Producenten en Handel: "Er komen steeds meer biologische producten op de markt. Met deze galerij op de Bio-beurs bieden we producenten de kans om hun nieuwe producten op een opvallende manier onder de aandacht te brengen bij de vakwereld. En de bezoekers van de beurs kunnen in één oogopslag zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn."

Er zijn vier categorieën:
  1. Vers: fruit- en groentesappen, groente, fruit, salades, melkproducten, boter, kaas, zuivelvervangers zoals havermelk, vlees en vleesvervangers
  2. Brood, banket, deegwaren: meelproducten zoals koekjes, brood, bolletjes, beschuit, crackers
  3. DKW: frisdrank, thee, koffie, bier, wijn, sterke drank, pasta's, rijst, bonen, Snacks en zoetwaren: mueslirepen, chocolade, chips, noten
  4. Non food: cosmetica, verzorgingsproducten, bloembollen, kamerplanten, snijbloemen, tuinplanten, zaden schoonmaakmiddelen
Voor meer informatie:
www.mijnfavorietebioproduct.nl
www.bio-beurs.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.