La BIO IDEA staat inmiddels 25 jaar voor diverse mediterrane biologische producten, gemaakt door ambachtelijke Italiaanse familiebedrijven. Ter gelegenheid van dit jubileum krijgen consumenten deze week de kans om het La BIO IDEA jubileum kookboek in bezit te krijgen. Bij aanschaf van een bescheiden bedrag aan La BIO IDEA producten in de natuurvoedingswinkels ontvangt men het kookboek gratis.
In het kookboek komen de Italiaanse families achter het merk aan het woord en zijn hun favoriete recepten opgetekend. Alle recepten zijn door la BIO IDEA koks bereid, geproefd en opgediend. Vervolgens zijn de recepten bij DO-IT in eigen huis gefotografeerd.
Veel DO-IT medewerkers hebben meegeproefd van de recepten en hebben op die bijdragen aan de totstandkoming van dit boek. Er is lang en zorgvuldig aan gewerkt. De foto's uit Italiƫ zijn bij de families thuis en in hun bedrijven gemaakt.
De actie loopt deze week in een groot aantal Nederlandse Natuurvoedingswinkels via de groothandels Estafette Odin, Natudis en Udea.
Voor meer informatie:
www.organic.nl
www.labioidea.com

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- Oud-landbouwminister Cees Veerman ziet nog altijd toekomst in biologische en duurzame landbouw
- De Smaakspecialist investeert in zeewier en neemt de activiteiten van Seamore over
- Johan Groen naar Geersing Potato Specialist
- "In één oogopslag duidelijk hoe ver de initiatieven zijn gevorderd met natuurinclusieve landbouw"
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- Is de consument bereid meer te betalen voor zuivel van melkveehouders die de kalfjes bij de koe houden?
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-27 Extra aandacht voor nieuwe verdienmodellen bij vierde editie van Boerenversneller
- 2022-06-27 Genomineerden BioVLAM 2022: Bio-Planet, Brouwerij 3 Fonteinen, De Zuivelarij, Rawijs en Vitaetom
- 2022-06-27 Skal constateerde in 2021 geen enkele non-conformiteit bij 67% van de gecertificeerde bedrijven
- 2022-06-24 Toast op 5 jaar BioAcademy en 15 jaar BioVelddag
- 2022-06-20 Tienduizend mensen demonstreren tijdens Klimaatmars in Rotterdam
- 2022-06-20 Land van Ons helpt biologische boer in Hasselt aan opvolger
- 2022-06-20 Fotoreportage jubileumfeest BioNederland
- 2022-06-20 Viering 40-jarig jubileum CLM
- 2022-06-20 Vlaamse bio-sector gaat voor 25% ambitie
- 2022-06-16 Demodag onderstreept de potentie van mengteelt
- 2022-06-16 Hoe zorg je ervoor dat je kind gezond eet?
- 2022-06-16 Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- 2022-06-15 Samen tegen Voedselverspilling wint WUR Impact Award 2022
- 2022-06-15 Milieu-impact voedselproductie moet meer nadruk krijgen
- 2022-06-09 Noord-Brabant: De hele keten aan zet voor een duurzame Landbouw en Voedselsector
- 2022-06-08 "Een systeem waar meer energie in gaat dan eruit komt, komt uiteindelijk tot stilstand"
- 2022-06-02 "Onze toekomst ligt onder onze voeten"
- 2022-06-02 Lush Re:Fund zoekt lokale regeneratieve initiatieven
- 2022-06-01 Bioboeren kunnen ministers laten zien dat zij onderdeel zijn van de oplossing van actuele vraagstukken
- 2022-05-30 20 jaar BÖLW: "Biologisch is het hart en de polsslag van de transformatie"