La BIO IDEA Jubileum kookboek ter ere van 25-jarig bestaan

La BIO IDEA staat inmiddels 25 jaar voor diverse mediterrane biologische producten, gemaakt door ambachtelijke Italiaanse familiebedrijven. Ter gelegenheid van dit jubileum krijgen consumenten deze week de kans om het La BIO IDEA jubileum kookboek in bezit te krijgen. Bij aanschaf van een bescheiden bedrag aan La BIO IDEA producten in de natuurvoedingswinkels ontvangt men het kookboek gratis.In het kookboek komen de Italiaanse families achter het merk aan het woord en zijn hun favoriete recepten opgetekend. Alle recepten zijn door la BIO IDEA koks bereid, geproefd en opgediend. Vervolgens zijn de recepten bij DO-IT in eigen huis gefotografeerd.
 
Veel DO-IT medewerkers hebben meegeproefd van de recepten en hebben op die bijdragen aan de totstandkoming van dit boek. Er is lang en zorgvuldig aan gewerkt. De foto's uit Italië zijn bij de families thuis en in hun bedrijven gemaakt.
 
De actie loopt deze week in een groot aantal Nederlandse Natuurvoedingswinkels via de groothandels Estafette Odin, Natudis en Udea.

Voor meer informatie:
www.organic.nl
www.labioidea.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven