Dopper en Van Gogh Museum slaan kwasten ineen

Dopper en het Van Gogh Museum hebben de kwasten ineen geslagen voor de lancering van een Special Edition Dopper. Deze exclusieve uitgave van de duurzame design waterfles is verkrijgbaar in twee verschillende versies, bedrukt met een design geïnspireerd op twee wereldberoemde werken van Van Gogh: Almond Blossom en Sunflowers.Dopper meets Van Gogh

Gescheiden door meer dan een eeuw, hebben Dopper en Van Gogh toch overeenkomsten. Beiden zijn van Nederlandse origine, natuurliefhebbers en gebruiken design om een verhaal te vertellen. Het verhaal van Van Gogh gaat over het vangen van de schoonheid van de natuur, de boodschap van Dopper draait om het behoud ervan. Het Van Gogh Museum is 's werelds allereerste museum is met het internationaal erkende duurzaamheidscerfiticaat BREEAM-NL In-Use en een samenwerking tussen Dopper en het Van Gogh is eigenlijk heel logisch.


 

Wereldberoemde kunstwerken

De Special Edition Dopper is verkrijgbaar in de kleuren Cool Blue en Hello Yellow. De cup van de blauwe Dopper is bedrukt met een design geïnspireerd op het werk Almond Blossom dat Van Gogh in 1890 maakte voor zijn pasgeboren neefje Vincent Willem, zoon van zijn broer Theo. De gele Dopper is bedrukt met de wereldberoemde Zonnebloemen die Van Gogh omstreeks 1889 in Arles schilderde. Het artwork op de Doppers - verzorgd door het Van Gogh Museum - brengt de kunstwerken op een unieke manier tot leven. Op deze manier wordt kunst breed toegankelijk én praktisch toepasbaar.

De Special Editions 'Almond Blossom designed for Dopper' en 'Sunflowers designed for Dopper' zijn vanaf 21 november 2016 verkrijgbaar bij de Dopper webshop, geselecteerde Dopper verkooppunten en de museumshop van het Van Gogh Museum voor 17,95 euro.

Voor meer informatie: www.dopper.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.