Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Reisverslag TerraSana in Japan

Japanse shoyu: van sojaboon tot milde sojasaus

De smaak van echte Japanse shoyu - milde sojasaus - is niet te vergelijken met de in Nederland bekende sojasauzen. Toen TerraSana in mei een aantal van zijn Japanse producenten bezocht, zagen de medewerkers met eigen ogen hoe ambachtelijk er in Japan nog te werk gegaan wordt. De shoyu van TerraSana is authentiek Japans. De producenten hebben al generaties lang ervaring en zijn minimaal 18 maanden bezig zijn om de smaak te perfectioneren. Een smaak die bovendien alle smaken omvat: zout, zoet, zuur, bitter en umami.



Hier lees je hoe het TerraSana verging tijdens het bezoek aan de Japanse shoyuproducent.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl/japan
Publicatiedatum: