De Keuken van de Koning introduceert biologische chocoladeletter

Met de aankomst van de Sint en het heerlijk avondje in aantocht is er niets lekkerder dan jezelf helemaal te verliezen in chocoladeletters, kruidnoten en anders sint snoepgoed, toch? Dat vind De Keuken van de Koning ook. Naast dat het erg lekker is om van het snoepgoed te snoepen vind eigenaresse Anne-Marij de Koning het ook heerlijk om te maken.Niet voor niks dus dat De Keuken van de Koning in deze tijd haar eigen chocoladeletters introduceert. "Alle letter zijn handgemaakt met biologische ingredi├źnten en bereid met de grootste zorg en liefde," vertelt Anne-Marij. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in twee varianten; noten en zuidvruchten en twee soorten chocolade. Beide varianten zijn verkrijgbaar in puur, melk en wit.

Naast de chocoladeletters maakt De Keuken van de Koning ook snoepgoed. Van
kruidnoten met en zonder chocolade tot gevulde speculaas en speculaas sintpoppen. Ook deze zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt.

Meer informatie:
De Keuken van de Koning
Anne-Marij de Koning
anne-marij@dekeukenvandekoning.nl
Hilvertsweg 60
1214JJ Hilversum
035-7850874

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.