- Natuurlijke en functionele ingrediënten uit Peru zoals Quinoa, Kiwicha, Amaranth, Mesquite, Maca, Sacha Inchi olie, Yacon, Koffie, Cacao en Acai.
- Fruitingrediënten zoals fruitpuree/-stukken: appel, zoete aardappel, aardbei, mango, peer en gedroogd fruit zoals physalis, mango, lucuma, ananas.
- Pepers uit de Andes, oregano, paprika, natuurlijke kleurstoffen zoals achiote/annato, turmeric, olijven, rode mais-siroop en yacon-siroop
Programma
- 10:00: Seminar met thema 'Duurzaamheid in de sector van Natuurlijke Ingrediënten en Superfoods'. Het seminar wordt geopend door Franc van den Berg van Ernst&Young. Hierna volgt een panel-debat onder leiding van Meine van der Graaf van MVO Nederland. De volgende sprekers komen daarbij aan bod: Miguel Tang Tuesta (AMPA), Candy Morales (CPX Peru), Reindert Dekker (CBI).
- 11:00: Workshop 'How to build a story on nutritional and health effects of ancient/new food products' door Wageningen University & Research (WUR), geleid door Ria Hulsman.
- 12:00: Peruaanse lunch
- 13:00: Business Sessions: bedrijvenmarkt
- 17:00: Pisco-borrel met ruimte om te netwerken met professionals uit het bedrijfsleven, van de overheid, maar ook uit de maatschappelijke sector