Voorlichtingsavond: 17 november

Groene mbo in Zwolle opent deuren

Op donderdag 17 november organiseert de Groene Welle in Zwolle een extra voorlichtingsavond over haar groene mbo-opleidingen. Tijdens Studiekeuze mbo Zwolle krijgen bezoekers tussen 19.00 en 21.00 uur informatie over de school en kunnen ze kennis maken met alle groene mbo-opleidingen. De avond is bedoeld voor iedereen die staat voor een keuze voor een vervolgopleiding.De Groene Welle biedt groene mbo-opleidingen, waarin leren met hoofd, hart en handen centraal staan. Studenten worden in deze omgeving voorbereid op een vervolgopleiding of professionele carrière in binnen- of buitenland. Vorig jaar is de Groene Welle uitgeroepen tot een-na-beste groene onderwijsinstelling van Nederland.

In Zwolle kunnen studenten verschillende opleidingen volgen, zoals Dierenartsassistent paraveterinair, Sportvisserij en waterbeheer, Hovenier & Groenvoorziening en Bloem & Styling. Alle opleidingen bereiden voor op een toekomstige baan en vanaf het eerst jaar is er al volop aandacht voor de praktijk. Tijdens de voorlichtingsavond wordt er informatie gegeven over zowel de BOL- als de BBL-opleidingen. In een BBL-opleiding werken studenten vier dagen in de week bij een bedrijf in de groene sector en gaan ze één dag in de week naar de schoolbanken voor theorie, praktijk en overleg.

Voor meer informatie:
info@groenewelle.nl
www.groenewelle.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.