"Het gaat goed hier, zo te zien"

"Het gaat goed hier, zo te zien". Enigszins verbaasd, aan de kassa van de afhaal of genietend in het geroezemoes van het restaurant, horen de uitbaters van BioToko de gasten dit regelmatig zeggen. Het is er vanaf de opening structureel druk. Ondanks de lokale bouwwerkzaamheden, die door de warrige aanduidingen alle ori├źntatie doet verdwijnen, weten de gasten BioToko te vinden. Binnenkort zullen de werkzaamheden aan de parkeergarage en de nieuwe weg binnenkort worden afgerond, zodat ook voor de afhalers parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar komen.


Goedgekeurd

"U kunt trots zijn op uw zaak, meneer Loef", zei de inspecteur van de NVWA afgelopen week na een grondige inspectie van de BioToko. Tevreden ging hij heen met enkele monsters, die de medewerkers nog enkele dagen in gezonde spanning hielden.Bij uitzondering meldde hij enkele dagen later dat ook die in orde waren."

Voor meer informatie:
BioToko
Lijmerij 27
Gelderland
7202 AZ
www.biotokozutphen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.