17 t/m 21 november:

Avondklassen Warmonderhof

De komende week worden er twee avondklassen vlak achter elkaar gehouden. Op 17 november is er een avondklas ingevoegd die eigenlijk eerder gehouden zou worden, maar werd afgelast wegens ziekte.Avondklas 17 november - 20.00 uur - Warmonderhofzaal

Jan Graafland is kruidenteler bij Weleda en heeft zo'n twintig jaar ervaring met het bereiden van homeopathische geneesmiddelen. Hij vertelt over het wonder van 'potentiëren en dynamiseren'. Potentiëren en dynamiseren zijn hulpmiddelen om te bewegen tussen stof en geest. De stof wordt verdund op zo'n manier dat een krachtwerking overblijft. We onderzoeken tijdens de Avondklas de betekenis van roeren, ritme en rituelen bij de bereiding van preparaten in de biodynamische landbouw. Het publiek wordt gevraagd, zijn eigen kritische vermogen te gebruiken om van geloven naar weten te komen.

Avondklas 21 november - 20.00 uur - Warmonderhofzaal

Varkens hebben heel ander graasgedrag dan koeien, paarden en schapen. Dat maakt ze interessant voor natuurbeheer en permacultuur. Ze verjongen bos, ploegen percelen om, ze eten onkruid, gewasresten en emelten. En ze leveren vlees. Maar hoeveel gewroet is goed en wanneer wordt ‘t destructie? Welke rassen passen? Hoe zit het met afrasteren en regelgeving? Richard van Pelt probeert zijn boterham te verdienen met natuur- en akkerbegrazing en Mariska Slot studeert bij de WUR af op het thema natuurlijke veehouderij.

Voor meer informatie:
www.warmonderhof.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.