Bronwater Pineo nu ook via Natudis leverbaar

Via Udea en Ekoplaza vindt Pineo al enkele maanden zijn weg naar de consument die graag puur en zuiver water drinkt. Via Natudis is Pineo nu voor een bredere markt beschikbaar binnen de natuurwinkelbranche.Het Pineo water is afkomstig uit de diepte van het Beneidó Bergmassief. Vanuit de heilige berg, met zijn hoogte van 1500 meter in de gemeente Estamariu. De bronnen van Pineo hebben een gemiddelde capaciteit van 25.000 liter per uur. Het mineraalwater is niet opgepompt, maar zelfontspringend. Het water dat niet gebotteld wordt vloeit de 261 kilometer lange El Segre rivier in. De bron van Pineo bevindt zich midden in een stuk ongerepte natuur, midden in de Spaanse Pyreneeën. Op een hoogte van 1100 meter ontspringt deze bron.

Bij de bron worden ook de flessen direct in glazen flessen gevuld en gebotteld. Het onbehandelde water bevat zeer weinig natrium, chloor en nitraten. Dat het water zo zuiver is, komt deels omdat in de wijde omgeving - in een straal van ongeveer 15 à 20 kilometer - zich geen industrie bevindt. De bron maakt namelijk deel uit van een beschermd natuurpark. Zo heeft de zeldzame lammergier hier zijn nest.

Voor meer informatie:
www.pineo.cat

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.