Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
TerraSana vernieuwt Mediterrane lijn

Koude Spaanse soepen maken intrede in Nederlandse markt

TerraSana presenteert een vernieuwde Mediterrane lijn. Naast een nieuwe look zijn een aantal toevoegingen gedaan: Spaanse soepen, premium pasta's, Italiaanse piadina's en een aantal Griekse delicatessen. In totaal omvat de lijn nu 46 authentieke producten die het complete Middellandse zeegebied vertegenwoordigen.
 

Restyling

TerraSana zet zichzelf neer als merkleverancier van hoogwaardige biologische producten. Nu heeft het bedrijf ook zijn Mediterrane lijn volledig vernieuwd: van de 46 Mediterrane producten zijn 18 producten nieuw. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd op smaak, biologische kwaliteit, herkomst en productiemethode. Het resultaat is een reeks met toegankelijke Mediterrane specialiteiten die inspelen op de trends van nu.

Spaanse soepen

Met deze ambachtelijke, koude Spaanse soepen brengt TerraSana iets nieuws op de Nederlandse markt. Deze soepen zijn zuiver en alleen gemaakt van groenten, olijfolie, knoflook en een snufje zout en wijnazijn. TerraSana is de eerste die soepen in deze vorm aanbiedt. De soepen worden geleverd in een handzaam flesje en zijn uit de fles te drinken. Er zijn drie soorten verkrijgbaar: Gazpacho (tomaten-paprikasoep), Salmorejo Cordobés (tomaten-paprikasoep met brood) en Salmorejo de Remolacha (romige bietensoep).



Premium pasta's

In deze serie van 12 is een deel gemaakt van rijst en bijzondere ingrediënten als kurkuma, kastanje, brandnetel of rode biet. Een ander deel is gemaakt van 100 procent haver of peulvruchten, zoals linzen of kikkererwten. Zo kan ook de glutenvrije eter genieten van een goed bord Italiaanse pasta.



Piadina's: echte Italiaanse wraps

Dit 'platte Italiaanse brood' bestaat normaal gesproken uit bloem, water, olie en zout. De piadina’s van TerraSana zijn echter gemaakt van spelt en haver, of volkoren tarwemeel met haver. Piadina's kunnen op vele manier gegeten worden en zijn in een handomdraai klaar.

Griekse tzatziki

Griekse specialiteiten maken de lijn van TerraSana compleet. Nu introduceert TerraSana al tzatziki in een pot die niet gekoeld bewaard hoeft te worden. Begin 2017 volgen meer Griekse delicatessen, zoals olijven en gegrilde paprika's. Allemaal producten met een biologische herkomst.



Bestaande producten in nieuwe look

Ook bestaande producten zijn voorzien van een nieuwe look, zoals pesto's, (spelt-) crackers, pizzabodems en dips als hummus.

Voor meer informatie over de Mediterrane lijn van TerraSana, klik hier.
Publicatiedatum: