BR Fresh Exotics van start met bio-gemberimport vanuit China

"In de jaren van ons bestaan hebben wij veel tijd en energie gestoken in betrouwbare aanvoer van de reguliere gember vanuit China. Hands-on betekent dus regelmatig naar China gaan en in de pakhuizen zelf meewerken en controleren hoe het dagelijkse proces in de praktijk functioneert. Dan hebben wij het niet alleen over de kwaliteit en grote van de gemberwortels, maar ook de arbeidsomstandigheden en de hygiëne", vertelt Rob de Jong van BR Fresh Exotics."Een mooi gesprek in de board room en een fantastische maaltijd met de mensen van kantoor is één, maar zelf aan de productieband de handen vies maken en tussen de mensen van het echte werk staan is twee. Alles wat aangaande de processen gezegd wordt, willen wij ook in de praktijk met eigen ogen zien. Niet dat wij onze leveranciers niet vertrouwen, maar het is wel de Chinese cultuur om te vertellen wat je graag wilt horen", vertelt Rob.

Afgelopen maandag kwam de eerste container met biologische gember vanuit China op de loods in Waddinxveen aan. De print van het eigen ontwerp van de 13 kg doos is mooi gelukt, de gemberkwaliteit heel netjes en ook bij de residu test is niets aangetroffen. En met een gemiddeld wortel gewicht van ruim 200 gram zijn wij over de hele linie dik tevreden.Begin december zijn wij weer in China om het biologische en reguliere gemberseizoen op te tuigen en kan dit mooie product vanuit China zijn weg vinden naar de Europese afzetmarkt."

Voor meer informatie:
BR Fresh Exotics BV
Rob de Jong
Tel: +31-(0)78-7440015
E-mail: rj@brfreshexotics.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.