Nautilus Organic zoekt nieuwe bioboeren

Dit najaar is Nautilus Organic, de enige biologische telerscoöperatie in Nederland, gestart met het actief ondersteunen van omschakelaars bij het proces van omschakeling en bij afzet van het product. Op 1 november aanstaande is de eerste bijeenkomst voor omschakelaars die benieuwd zijn wat de coöperatie voor hen kan betekenen. Aanmelden voor deze bijeenkomst op dinsdag 1 november kan nog tot en met donderdag 27 oktober via deze link.
 
Hein Wolff, directeur van Nautilus Organic licht toe: "Als coöperatie zijn wij volledig onafhankelijk. We zijn er voor en door telers. Ons voornaamste doel is samen een goede afzet realiseren voor onze producten. Bij onze coöperatie zijn zowel biologische (en biodynamische) akkerbouwers, vollegrondsgroentetelers, glastuinbouwers als hard- en zachtfruittelers aangesloten. Velen telen al jaren biologisch, anderen zijn recent omgeschakeld naar biologische groente- of fruitteelt.

Vraag vertoont stijgende lijn

"Wij zien een stijgende lijn in de vraag naar biologische groenten en fruit bij onze coöperatie. Om aan die vraag te kunnen voldoen, zijn we op zoek naar omschakelaars die zich bij onze coöperatie willen aansluiten. We hebben een programma ontwikkeld voor omschakelaars om te ondersteunen in het proces van omschakeling en bij afzet van het product tijdens en na de omschakeling."


Marinus Hospers, biologisch teler sinds 2015 en lid van Nautilus Organic

Marinus Hospers bio-teler sinds 2015

Marinus: "Voor mij is onder andere belangrijk dat de coöperatie mijn product ook samen met producten van andere leden kan verkopen aan handelspartners die alleen geïnteresseerd zijn in grotere volumes. Samen staan we sterker. Ook biedt Nautilus Organic mij voor relatief weinig geld echt een mooi systeem voor de facturatie. Dat scheelt mij veel werk."

Voor meer informatie: www.nautilusorganic.nl/omschakelen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.