Veggietravel wint Vega(n) Startup Challenge

Op de Veggie Fair in Lisserbroek heeft reisbureau Veggietravel de hoofdprijs binnengesleept van de Vega(n) Startup Challenge 2016. De wedstrijd is in het leven geroepen om beginnende ondernemers met een vegetarisch of veganistisch initiatief te ondersteunen. "Een zeer terechte winnaar met een heel vernieuwend idee op de markt", aldus juryvoorzitter Caroline Ligtenberg.Reizen met speciale voedingsvoorkeuren. Personal Travel Agent Debbie Leenheer zag dat er op reguliere reizen niet altijd rekening wordt gehouden met plantaardige dieetwensen en bracht hier verandering in. Haar reisbureau verrijkt het aanbod van gewone touroperators met aandacht voor vegetarische en veganistische voorkeuren. Daarbij biedt het reisbureau niet alleen voor vegetariërs en veganisten een uitkomst. Ook gemixte gezelschappen kunnen bij Veggietravel terecht. "Voor mijn bedrijf moet ik vaak op reis. Het gebeurd daarbij maar al te vaak dat het misgaat met mijn eten. Veggie Travel is een zeer welkome aanvulling op de markt, zodat ik in de toekomst goed voorbereid reis kan. Of eigenlijk, dat de vluchtmaatschappij zich goed voor kan bereiden op mijn en onze komst", aldus Christine Burgemeester, evenementdirecteur.

Vega(n) Startup Challenge. De vakjury, bestaande uit Caroline Ligtenberg (ondernemerscoach), Christine Burgemeester (Vegetafel/Vegenement), Alex Blanker (Vega-Life) en Maria Tiqwah (Colourful Green), mocht kiezen uit talrijke mooie initiatieven. Veggietravel scoorde punten op originaliteit en toekomstperspectief van de startup. Debbie Leenheer wint met deze challenge onder meer coaching sessies, advertentieruimte, visuele ontwerpen en actieve begeleiding van de vakjury.

Tijdens de Veggie Fair gaven verschillende bio-bedrijven acte de présence. Op Landgoed De Olmenhorst, tevens een biologische appelboomgaard, waren AmanPrana (biologische voedingsmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten) en Yarrah (biologische dierenvoeding) bijvoorbeeld aanwezig met elk een stand. Ook andere bedrijven met deels conventionele producten binnen hun assortiment en bedrijven in de omschakeling toonden hun producten.

Voor meer informatie: www.vegetafel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.