Beleving staat centraal op Biolicious in Antwerpen

Interesse in raw food, bio, vegan, ecologisch tuinieren, upcycling of in hoe je ecologisch kunt bouwen? Het kan allemaal tijdens Biolicious op 29 en 30 oktober in de Waagnatie te Antwerpen. De beurshal zal worden omgetoverd tot één grote belevingsbeurs waar men in verschillende zones kan proeven, ruiken, ontdekken en genieten van alle noviteiten in de wereld van bio, eco, duurzaam en groen leven.Biolicious biedt de bewuste bezoeker een gevarieerd aanbod aan workshops, demo's en lezingen. Deelnemers kunnen onder andere proeven van de culinaire creaties van Pieter-Jan Lint, bekend van het pop-up restaurant 'Paleo' op VTM, flaneren op de Bio Markt, plaatsnemen in de bio beauty salon of zelf hun eigen natuurlijke shampoo maken.

De beurs wordt geopend samen met de bestaande ecologische bouwbeurs Hout en Groen Wonen. Bezoekers voor Biolicious krijgen met hun ticket toegang tot twee beurzen.

Openbaar vervoersactie

Geen file noch parkeerstress, want tijdens deze editie biedt de organisatie in samenwerking met de NMBS een B-dagtrip aan om Biolicious te bezoeken. Bij aankomst op Antwerpen-Centraal kan je verder met de fiets (Blue-Bike), tram of bus.

Wat: Biolicious
Wanneer: 29 & 30 oktober
Tijdstip: 10.00 tot 18.00 uur
Waar: De Waagnatie, Hangar 29, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Voor meer informatie: www.bio-licious.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven