Hoofdspreker Cor Molenaar

Seminar: kansen voor de biologische speciaalzaak

Op 8 november organiseren de Biowinkelvereniging, Bionext en de Triodos Bank een seminar in Zeist voor winkeliers en leveranciers, over de toekomst van de biologische speciaalzaak.

Het retaillandschap ondergaat grote veranderingen: gangbare supermarkten hebben het biologische product ontdekt en zien hun omzet al twee jaar tussen de 15 en 20 procent groeien. Online verkoop, thuisbezorging en nieuwe digitale en logistieke systemen eisen steeds meer slachtoffers. Ontzorgen is het toverwoord en techniek speelt daarin een grote rol. Welke kansen bieden deze ontwikkelingen voor de biologische speciaalzaak?

Programma seminar

Retailspecialist en professor Cor Molenaar deelt zijn visie op de snelle veranderingen in retailland en de betekenis daarvan voor de biologische speciaalzaak. Hij beschrijft de impact van nieuwe technologie, gebruikt de customer journey als basis voor koopproces en klantbenadering en schetst hoe winkels zich kunnen én moeten aanpassen aan de toekomst.

Daarnaast presenteren de Biowinkelvereniging en Bionext hun gezamenlijke aanpak voor de versterking van de gezamenlijke profilering en positionering van de biologische speciaalzaken.

Locatie: Triodos Bank, Nieuweroordweg 1, 3704 EC, Zeist
Inloop: 18.00 uur (18.30 start het seminar)

Voor meer informatie en aanmelding:
info@biowinkelvereniging.nl
www.biowinkelvereniging.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.