Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische Inca-olie uit de Amazone

Cauvin Oils, de Franse marktleider in speciale oliën, azijn en vinaigrettes, heeft twee nieuwe smaken aan haar olie- assortiment toegevoegd: de 'Virgin Organic Inca Inchi oil', gemaakt van pinda's uit Peru. Deze pinda's – ook wel Inca pinda's genoemd – zijn rijk in olie en worden reeds eeuwenlang door de Inca's in het Amazonegebied verbouwd op 1700 meter hoogte en geroosterd gegeten. Deze olie is vooral geschikt voor koude gerechten zoals salades en het op smaak brengen van soep en sauzen.

Aan het extra virgin olive oil assortiment is de Fruitée vert extra virgin Olive oil toegevoegd. Het is een 100 procent Italiaanse olie van groene olijven uit de streek Puglia. Vanwege haar karaktereigenschappen komt deze Fruitée vert extra virgin Olive oil het beste tot haar recht in salades, visgerechten, gemengde groentes, gekookte en gefrituurde gerechten.

Voor meer informatie: www.vegamania.nl


Publicatiedatum: