Jaap Korteweg (Vegetarische Slager) is 'Ondernemer van het jaar 2016'

Jaap Korteweg van De Vegetarische Slager is verkozen tot EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2016. Tijdens de finale in de Schouwburg Kunstmin in Dordrecht, nam hij de award in ontvangst uit handen van Pieter van der Does van Adyen. Korteweg heeft de jury overtuigd en geïnspireerd met een volstrekt unieke visie. Hij vertaalt oprecht idealisme in down-to-earth ondernemerschap, durft daarbij de gebaande paden te verlaten en bouwt op die manier niet alleen aan een succesvol bedrijf, maar ook aan een legacy van potentieel onschatbare waarde, aldus de jury.De grote waardering voor het werk van De Vegetarische Slager hangt nauw samen met het innovatieve karakter van de producten en de snelle internationale groei van de onderneming. Jaap Korteweg: "Steeds meer mensen zien dat er echt een wereld te winnen is, dat het klimaatprobleem en problemen op het gebied van dierenwelzijn, biodiversiteit, de wereldvoedselverdeling, waterschaarste, fosfaattekort en kap van het regenwoud letterlijk op het bord van de consument liggen en dat we die problemen met lekker duurzaam eten kunnen oplossen. Mes en vork zijn onze machtigste wapens."

Ondernemer van het jaar 2015

Eerder won Korteweg de prijs voor ‘Beste ondernemer van het jaar 2015’, uitgereikt door minister Kamp van Economische Zaken tijdens de week van de ondernemer in Utrecht. Een prijs die is in het leven geroepen door onder andere de Universiteit van Amsterdam en de Dutch Centers for Entrepreneurship.

Voor meer informatie:
www.devegetarischeslager.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.