15 november

Bio-vakforum groenten en aardappelen op in Hannover

Biologisch Niedersachsen nodigt biotelers uit voor het 'Bio-Fachforum Gemüse und Kartoffeln' (bio-vakforum groenten en aardappelen). De bijeenkomst vindt op 15 november van 9.30 tot 16.30 uur in Hannover-Altwarmbüchen plaats.

Levensmiddelhandelaren, biologische verwerkers en coördinatoren uit de groenten- en aardappelbranche zullen tijdens het vakforum praten over hun behoefte aan producten uit eigen land. Dr. Hans-Christoph Behr van de 'Agrarmarkt-Informationsdienst' (AMI) doet verslag van de actuele ontwikkelingen op de biologische groente- en aardappelmarkt. Willi Bolten, biologisch teler, vertelt over zijn ervaringen met biologische teelt en de verkoop van groenten als kool. Een podiumdiscussie zal aansluitend concrete kansen voor telers in de groeimarkt groenten bespreken. Aan het begin van de bijeenkomst en tussen de voordrachten door zullen telers en afnemers de gelegenheid hebben om direct met elkaar in gesprek te komen. Het competentiecentrum biologische landbouw Niedersachsen verwacht circa 100 deelnemers.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.