Verbeterchecktool voor bedrijven in duurzame voeding ontwikkeld

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf houd je tientallen ballen in de lucht. Het is hard werken om grip op je bedrijf te houden. Je opereert op je instinct en meestal gaat dat goed. Om meer inzicht te verkrijgen in wat goed gaat en wat meer aandacht mag krijgen, heeft ondernemer Nico Verzijden een tool ontwikkeld met zijn bedrijf Fiducie, dat diensten op financieel en strategisch vlak aanbied aan kleine ondernemingen in de duurzame voeding.


Iedereen heeft blinde vlekken. Vaak voor dingen die je minder leuk vindt om te doen. Dit kan funest zijn voor een goede bedrijfsvoering. Fiducie introduceert het Eerste Inzicht. Met deze tool testen zelfstandige en kleine ondernemers binnen 5 minuten of zij voldoende vertrouwen hebben in hun bedrijf. De tool vraagt een reactie op 24 stellingen over situaties binnen het bedrijf. Direct daarna krijg je inzicht in hoe je bedrijf ervoor staat. In een infographic zie je bij welk bedrijfsonderdeel het wel goed zit en waar je bezorgd over bent.

Voor meer informatie:
www.groeienmetfiducie.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.