Eerste biologische Frietwinkel van Zwolle opent begin 2017

Aan de Roggenstraat 1 in het centrum van Zwolle opent begin 2017 de eerste biologische Frietwinkel van Dapp. In de Frietwinkel worden biologische aardappelen met de hand gesneden en gebakken in biologische zonnebloemolie. Dat de frieten lekker zijn is inmiddels bewezen. De frieten van de Frietwinkel in Utrecht werden in 2015 bekroond tot winnaar van de AD friettest met het eindcijfer 10.

 

Frietwinkel is een concept van Dapp. Dapp begon in 2011 met de verkoop van verse biologische frieten vanuit de Frietfiets. Een franchisenemer van de Frietfiets in Noord Nederland fietst al bijna twee jaar rond in de omgeving van Zwolle. Vanwege het succes kiezen de ondernemers van Dapp er nu voor om een vaste locatie te openen in de binnenstad.

De Frietwinkel past volgens de oprichters perfect in de mooie, oude binnenstad van Zwolle. Het historische pand zal speciaal voor de komst van de Frietwinkel worden gerenoveerd en weer in ere worden hersteld. "We vinden het fantastisch om met deze renovatie bij te dragen aan het sfeervolle karakter van de binnenstad", aldus mede-oprichter Siem van Bruggen.

Naast verse biologische frieten, zal de Frietwinkel ook een podium bieden aan lokale muzikanten, kunstenaars en ondernemers. Maandelijks zijn er intieme optredens tijdens de Frietwinkel Sessies en de winkel zal dienen als pop-up galerie voor Zwolse kunstenaars.

Landelijk

Dapp opende begin dit jaar naast de Frietwinkel in Utrecht ook twee vestigingen in Den Haag en Breda. Het komende jaar worden er nog meer Dapp Frietwinkels geopend. De Frietwinkel van Dapp is elke dag geopend, ook op zondag voor zover de winkeltijdenverordening dat toelaat, van 11.30 uur tot 21.00 uur.

Voor meer informatie:
info@frietwinkel.nl
www.frietwinkel.nl/zwolle
T: +31 (0)85-2738002

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.