BeterBio.nl verzorgt smaakplein op Gezondheid&Co beurs

Komend weekend wordt het eerste grote gezondheidsevenement van het Noorden georganiseerd in de Martiniplaza: De Gezondheid&Co beurs. BeterBio.nl geeft invulling aan het smaakplein op dit event. Het nieuwe evenement Gezondheid&Co staat van 30 september tot en met 2 oktober op de agenda in MartiniPlaza in Groningen. Gezondheid&Co komt met de ingredi├źnten voor een positieve stimulans van body, mind en het sociale leven. Met presentaties over healthy food, fitness, sportclinics, lezingen en workshops wordt het event voor iedereen een beleving.

Biologisch proeflokaal met BeterBio.nl

Het Proeflokaal van het 3-daagse event Gezondheid & Co wordt komend weekend samen met de 100% biologische webwinkel en bezorgdienst BeterBio.nl ingericht. Ambassadeurs van Food Revolution uit het hele land koken 3 dagen lang met de lekkerste verse biologische producten op het workshopplein, Juglen Zwaan van aHealthylife.nl en Rineke Dijkinga informeren je over eerlijk eten en gezonde voeding en bij 't Ailand ontdek je de smaak van oesters. Slow Food leden vertellen je alles over bijzondere producten uit de Noordelijke provincies. Bij BeterBio.nl proef je de lekkerste groenten en producten en hoor je de gepassioneerde verhalen van telers en producenten uit de regio.Lezing Gezond Leven, Juglen Zwaan

Juglen Zwaan, bekend van www.ahealthylife.nl en afgestudeerd orthomoleculair therapeut, geeft dagelijks les over voeding en gezondheid. Hij heeft enkele jaren geleden het boek De Supplementenwijzer geschreven, waarvan er inmiddels meer dan 10 duizend zijn verkocht. Op zaterdag 1 oktober zal Juglen om 13.00 een uitgebreide lezing verzorgen.Voor meer informatie:
www.gezondheidenco-event.nl/biologischgeluk-beterbio

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.