Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurant Loff opent op 6 oktober haar deuren

Biologisch, vegetarisch en veganistischRestaurant LOFF opent donderdag 6 oktober week zijn deuren aan de Wilhelminastraat 15 in Breda. LOFF is een restaurant dat inspeelt op de huidige gezondheid- en milieutrends en het maatschappelijke bewustzijn hierover.

Dat levert een restaurant op met een voor Breda nieuw concept. Aan het buffet schep je op wat je lekker vindt en je betaalt alleen voor wat je opschept. Wel zo voordelig en ook nog eens minder afval voor het milieu.

LOFF biedt dagelijks 30 verse gerechten. Alle ingrediƫnten zijn 100% biologisch en komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving.

Openingsactie

Om de inwoners van Breda en omstreken kennis te laten maken met restaurant LOFF krijgt iedereen de eerste twee weken een gratis drankje bij brunch, lunch of diner. Bovendien krijgen de eerste 200 bezoekers na gebruik van een maaltijd een voucher voor een fles wijn of een fles heerlijke Odin appel-mangosap kado in een gezamenlijke actie met biologische eetwinkel Estafette.

LOFF beschikt over 58 zitplaatsen binnen, en een terras met nog eens 50 stoelen. Je kunt er terecht voor brunch, lunch en diner. Liefhebbers van smoothies, cappuccino met taart, een borrel met tapas kunnen er ook terecht. Afhalen behoort tot de mogelijkheden.



Voor meer informatie: www.restaurantloff.nl
Publicatiedatum: