Markthandel uit Brasschaat verkoopt delicatessen nu ook online

"“Merkbaar veel vraag naar biologische noten onder volgers foodbloggers"

Tholen – Markthandel De Notenbar begeeft zich met haar nieuwe webwinkel bio-noten.com sinds een week nu ook op de digitale snelweg. De winkel biedt uitsluitend gecertificeerde biologische gepelde noten, gedroogde zuidvruchten, zaden, pitten en droge kruidenierswaren aan. "Door deze online uitbreiding kunnen we onze klanten van dag tot dag bedienen, niet alleen tijdens de reguliere marktbijeenkomsten", vertelt Kathy Jansen.De in Brasschaat gevestigde markthandel staat met enige regelmaat op de biologische markt in Antwerpen. "Omdat we er niet wekelijks kunnen staan, hebben we besloten ook op e-commerce in te zetten. Zo kunnen we toch de klanten blijven bedienen die wekelijks noten bij ons willen afnemen", licht Kathy toe. De nieuwe webwinkel richt zich hierbij op zowel de Nederlandse als de Belgische consument. "Dat was voorheen ook al het geval. Gezien de ligging nabij de Belgisch-Nederlandse grens, hadden we al veel klandizie uit steden in Noord-Brabant. Dat we ons met de webshop ook richten op de Nederlandse consument is daar dus een logisch gevolg van."

De eerste verpakkingen zijn de deur al uitgegaan. De producten worden in hersluitbare stazakken aangeleverd in kleinverpakkingen van 250 gram, 500 gram en 1 kilogram. Het gros is jaarrond verkrijgbaar, met uitzondering van producten als dadels en vijgen, waarvan binnen enkele weken de eerste nieuwe lichting binnenkomt. Met name de prefab notenmixen en gedroogd fruit vinden gretig aftrek. "Bij de meeste natuurwinkels moet je dat zelf samenstellen, hier nemen wij dat uit handen." In dit geheel is er merkbaar veel vraag naar deze producten onder klanten van diëtisten en volgers van Nederlandse foodbloggers, weet Kathy.De hersluitbare verpakkingen zijn praktisch, omdat men deze rechtop in de voorraadkast bewaard kunnen worden. "Bij gezonde trek ligt het product voor het oprapen en kan deze eenvoudig geconsumeerd worden. Vanwege de hersluitbaarheid blijft het product in optimale conditie. Zo kan men de producten tot een jaar na aanschaf bewaren. Men hoeft het restant niet in potten op te slaan, waar dat bij dichtgesealde verpakkingen vaak bittere noodzaak is."

Voor meer informatie:

Kathy Jansen
Bio-noten.com
Van Halmaelelei 24
2930 Brasschaat, België
+32 (0)487470605
info@bio-noten.com
www.bio-noten.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.