Bee natural verandert naam in 'Bee honest'

Natuurlijke producten en ingrediënten winnen aan populariteit en de bewustwording van chemische stoffen die je tot je neemt én op je huid smeert, stijgt. Honing bevat verzorgende eigenschappen die goed zijn voor huid en haar. Dit najaar introduceert imkerij de Traay diverse nieuwe producten met honing of bijenwas voor verschillende huidtypen onder het merk Bee honest cosmetics.

Nieuwe naam

Bij de nieuwe uitstraling hoort ook een nieuwe naam die nog duidelijker maakt waar we met onze producten voor staan en wat onze producten zo bijzonder maakt. Daarom verandert 'Bee natural' in Bee honest: honest is een duidelijkere link naar onze honing en bijen. Honest refereert bovendien naar lief (honey), dat het bedrijf wil zijn voor de natuur en onszelf, en naar eerlijk (honest).

Met Bee honest cosmetics gaat het bedrijf een een stap verder dan natuurlijk en bio: in de producten waar honing in wordt gebruikt, zit biologische fairtrade honing. En we gaan meer projecten ondersteunen die de natuur en de bijen een handje helpen. De nieuwe producten stromen komende weken in onder Bee honest cosmetics. Het bestaande Bee natural assortiment zal geleidelijk overgaan op Bee honest.

Voor meer informatie:
www.detraay.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven