Nieuw: verse cold pressed sappen van Smile

Udea introduceert vier nieuwe verse sappen van Smile Juicery. Juanjo en Victor zijn in 2014 begonnen met Smile Juicery in een dorpje vlak bij Barcelona, gedreven door een passie voor topkwaliteit, topsmaken en gezonde producten. Alle sappen worden geperst bij hun traditionele Catalaanse boerenlandhuis. Kwaliteit en de transparantie van de werkwijze van alle stappen in het productieproces staan bij hen voorop.
 
Udea introduceert de volgende smaken:
  • Cashew Dream: Cashew, Vanille, Kaneel, Dadel, Water.
  • Daily Green: Spinazie, Selderij, Komkommer, Appel, Citroen, Gember, Tarwegras
  • Ginger Kiss: Appel, Wortel, Citroen, Rode Biet, Gember
  • Raw Coconut Acai: raw coconut water, Açai
 


Cold pressed, raw & 100% biologisch

De sappen van Smile Juicery zijn cold pressed, een slow juice methode waarbij vrijwel geen warmte ontstaat. De voedingsstoffen en de heerlijke verse smaak van onze onbewerkte (raw) en 100% biologische ingrediënten blijven maximaal behouden. Er wordt niets toegevoegd. Geen suiker, geen conserveringsmiddelen of andere stoffen. Puur en rauw genot, heerlijk en gezond.

Ongepasteuriseerd

Smile Juices zijn niet gepasteuriseerd. Om de sappen (gekoeld) toch langer houdbaar te maken, wordt er gebruik gemaakt van een high pressure processing methode (HPP). Door hoge druk worden micro-organismen inactief gemaakt, terwijl de voedingsstoffen en de heerlijke verse smaak behouden blijven.

Authentiek

Smile Juicery produceert haar sappen in een traditioneel boerenlandhuis bij Barcelona en werken nauw samen met lokale biologische boeren.

Voor meer informatie: www.udea.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.