Utrechts kinderverblijf biedt kinderen biologische warme voeding

Het Utrechtse kinderdagverblijf De Melkfabriek gaf kinderen al eerder biologische voeding. Nu maken de gangbare broodmaaltijden ook plaats voor warm eten. "We zijn al vijf jaar actief, maar zien de afgelopen twaalf maanden wel een enorme ontwikkeling," zegt Ingrid Cayet van leverancier Madaga tegen BNR Nieuwsradio. "Dat komt door het feit dat de crisis een beetje voorbij is. Daarnaast is er een nieuwe generatie ouders aan de beurt, de millennials, die meer aandacht en geld willen besteden aan kwaliteit dan aan status of het kopen van een grote auto of een groot huis. Dat is een trend waarop wij een antwoord brengen."


"Het is fijn voor ouders", zegt Noëlle van den Bergh van het kinderdagverblijf. "Je komt al aan de groentebehoefte van kinderen. Stel dat ouders haast hebben en ze willen thuis een boterhammetje doen, dan zou dat kunnen."

Bron: BNR Nieuwsradio

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.